dilluns, 6 de desembre del 2010

20 de maig de 2003

Aniversari


M'acabo d'adonar que avui fa un any que vaig inaugurar aquest racó, cosa que podeu comprovar si teniu la paciència d'obrir el primer arxiu de la llista que apareix aquí a mà dreta. La primera anotació feia així:


¡Ai, els dies!


No és per allò tan ranci de "qui dia passa, any empeny", d'un conformisme atroç --però inevitable. O potser sí, que l'inconscient sempre ens traeix, que deia aquell. Però vaja, ni que sigui per facilitar la feina --o allunyar-lo per sempre-- d'algun possible despistat que per una ensopegada virtual vingui a caure de lloros per aquí, apunto que el nom de fonts d'aquesta pobra criatura nounata té múltiples padrins: Hesíode barrejat amb una poca afició a segons quins treballs, Ferrater, una abominació d'allò que una imatge val més que les mil i una paraules... i una bona dosi d'incontinència verbal, entre moltes altres coses. O sigui, avís per a navegants incauts. I qui avisa...

La incontinència continua, ja ho veieu. I reitero l'avís per a navegants, que encara que un lector gentil m'ha dit que això li sembla un port amable, suposo que algun s'hi ha encallat --si no directament estavellat-- com en un escull traïdor. Les possibles vies d'aigua deuen haver estat ben insignificants, però, no ens enganyem.